Selamat pengantin baru Razi!

Majlis bersanding di Segamat Johor

Majlis bersanding di Segamat Johor

27 November 2008… Merupakan tarikh keramat untuk sepupu aku yang sorang ni, Mohd Fahkrul Razi Sulaiman kerana bertemu jodoh dengan gadis pilihan hatinya Farah (name betul aku tak tau ler…). Apapun semoga berkekalan ke akhir hayat. Razi ni sebaye dengan aku, tapi aku bagi die jalan dulu… Aku??? Lame lagi kot… Haha! Ni gambar-gambar di hari bahagia diorang…

Ade tupai atas pokok!

Alamak mane ko nak tarik si farah tu razi?

Alamak mane ko nak tarik si farah tu razi?

Eh aper tu?

Eh aper tu?

 Ha, sebelum operasi mengemas selepas majlis, kita makan ais krim dulu… Tgk la muke-muke sepupu2 and makcik2 yang macam dah lame tak makan ais krim ni… Alamak aku pun same!

Ni isyar, abg kepada razi. Wow sampai terjuling-juling dapat ais-krim.

Ni isyar, abg kepada razi. Wow sampai terjuling-juling dapat ais-krim.

Amboi panjang betul muncung!

Amboi panjang betul muncung!

Aku ngan Akim, kitorang menikmati ais krim dengan tenang...

Aku ngan Akim, kitorang menikmati ais krim dengan tenang...

Muslimah makan ais krim

Muslimah makan ais krim

Ni mesti tgh fikir nak makan ke nak bls sms dulu!

Ni mesti tgh fikir nak makan ke nak bls sms dulu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s