Nora Sertai Kumpulan Rock Tempatan

Band baru dari FM

Band baru dari FM

Pemain bass

Pemain bass

Goreng jangan tak goreng

Goreng jangan tak goreng

Ha ni lah die band pertama aku setelah 6 tahun bergiat dalam seni muzik. Anggota kumpulan kami terdiri dari aku pemain bass, Aminah pemain gitar, Putt gitar jugak, Musab vokalis utama dan Azrul pemain drum. Kami menggelarkan kumpulan kami sebagai Giler Crazy FMP. Setakat ini kami telah menghasilkan 2 buah lagu, antaranya C.AM Erra Fazira dan C.A.M Saiful Apek.

Korang percaye? Hahaha mesti tak percayakan? Memang aku menipupun…  Gambar ni terhasil bile kitorang shoot di studio Gitu-gitu Production yang terletak kat Damansara Uptown.

Di sini kami sempat merakamkan aktiviti Apek bersama kakitangan Gitu-gitu Production, Apek melepaskan tension dengan berjamming dan Apek melayan kerenah anak ketika di pejabat. Selain itu, kami turut menemuramah anak Apek Aslam dan Radzin. Nak tau aper si Radzin ni selalu tolong ayah die? Aku bagi tau satu lah… Tutup suis lampu. Yang lain… nantikan C.A.M Saiful Apek hanya di Astro Ria! Anyway thank u kepada semue krew Gitu-gitu yang memang sporting! Goreng sukun tu memang best!

Apek realese tension

Apek lepas tension

Ha ni la die yang selalu tolong apek...

Ha ni la die yang selalu tolong apek...

Me and anak-anak Apek

Me and anak-anak Apek

Loyar buruk gak ni...

Ni Radzin yang comel...

Advertisements

4 thoughts on “Nora Sertai Kumpulan Rock Tempatan

  1. tidak dapat abang bayangkan sekiranya gitar bass yang bagak itu menghempap pemainnya yang chomel lotey itu

    apapun selamat dan sukses selalu buat band wanita FM atau nama ringkasnya FIRAUN (Firdaus Maju Rockers Union)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s