Tahniah pada Min dan Intan!

Team CAM, Jo and Fazlan

Team CAM, Jo and Fazlan

Alhamdullillah… Comel bila tengok dua kawan aku yang dulunye seksi sekarang dah pakai tudung…  Keep it up my friends!

Aku pun pakai tudung gak, tapi dalam gambar ni jer lah…. Betul-betul belum lagi kot. Tunggu la betul-betul bersedia nanti.

Insyaallah suatu hari nanti.

Ini photo-photo baru mereka yang bertudung itu!

Aku pakai selendang jer...

Aku pakai selendang jer...

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s