Kehadiran Aleesya dinanti-nanti!

Semoga kehadiran aleesya, penamat segala kontroversi

Lumrah menjadi selebriti popular… Ke mana saja pergi pastinya menjadi buruan lensa kemara, apatah lagi kalau ada berita baru. Macam kes Erra Fazira nilah… Semua wartawan ternanti-nanti bila la baby dia nak keluar ni. Maklumlah primadona filem melayulah katakan…Front page ni… Hot story. Dengar-dengarnya, due baby keluar 25/3. Tapi 2-3 hari lepas tu pun senyap jer. Aku lah paling cuak, takut terlepas. Maklum la production house, lambat sikit dapat info. Kalau aku sendiri lupa nak update, alamatnye terlepas la… Tak de sape nak ingat…

Tapi aku bernasib baik, bila isnin aku dapat kol dari sorang kawan di astro. “Nora dah tau tak?” Dalam hati aku tau aper plak nie, aku baru jerk sampai ofis, terus kene baca vo ni. Aper pun tak tau sebenarnyer… Tapi terror plak mulut aku jawab. “Kak erra dah bersalin eh?” Dia jawab balik “haah, pegi cek kat mystaro “. Ok cun, maknanya lengkap la ruang kosong untuk program aku ni, CAM – Erra Fazira.

Petang tu aku bergegas ke Damansara Specialist, di mana Erra selamat melahirkan babynya. Bayi perempuan lahir pada jam 11.30 pagi pada 30 Mac 2009. Sewaktu tiba di hospital, dah ramai wartawan yang tiba. Hanya ada Engku Emran dan PAnya di sana. Malangnya semue wartawan tidak dibenarkan merakm gambar baby ni… Alasannya takut ganggu baby lain. Eleh… tapi kak erra nak tunggu kuruskan…! Walaupun begitu Engku dah berjanji akan jemput semue wartawan pada majlis potong jambul nanti…Boleh la cubit-cubit pipi Aleesya nanti! Hehe.

Nak tau labih lanjut tentang Aleesya, tengoklah CAM selasa ni 14/04… Astro ria, 10 mlm.

Advertisements

3 thoughts on “Kehadiran Aleesya dinanti-nanti!

  1. best CAM erra fazira..
    tp syg kn x dpt rakam wajah aleesya.
    klu tggu pas 44 hari msti dpt selitkn aleesya dlm CAM
    aniwei..good job!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s