Black Canyon Cafe Lagi…

dsc024591

image3232

image30311

image3302

image30412

Ingatkan Sabtu ni akan menjadi begitu boring… Tapi mujur ada kawan-kawan yang menemani.Kitorang gi tgk movie, Naak then g pulak la makan kat Black Canyon Cafe… I like! Ha, citer pasal movie plak… Citer Naak, sebuah citer Thailand yang agak bosan, tapi boleh la… Kisah si Dewa Naga bercinta dengan manusia. Menjadikan tubuh manusia sebagai kenderaan, tapi hakikatnya adalah Dewa Naga. Cinta tak kesampaian… Aku biasalah, bile citer tak hepi ending, aku tak suke! Filem ni 18PL, ada adegan yang agak keterlaluan di dalamnyer. Tu yang blogger Fieha beriyer2 ajak tgk! Hehe jgn marah… Tgk la poster2 tu pun dah tu…

movie_p1_27gif

movie_p2_27gif

Advertisements

2 thoughts on “Black Canyon Cafe Lagi…

  1. wakaka..tapi sayang ‘adengan’ taklah banyak sangat,kira oklah.Thanks sebab tgk dengan aku…tapi ‘hero’ citer tu memang buat aku tak tido malam! Macho seh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s