Demam…

Keadaan cuaca yang berjerebu sejak beberapa minggu ni menyebabkan ramai staff-staff kat ofis ni di landa demam… Termasuk la aku.

Aku dah start demam on Sabtu malam, sengal satu badan. Risau gak coz Ahad tu ada shooting. Tapi lepas telan 2 biji panadol, esk pagi ok. Tapi tetiba kameraman aku lak yang mc, coz demam. Ahad aku ok, tapi Isnin aku dah start ko. Demam balik. Atas nasihat kawan-kawan aku cepat-cepat ke klinik and amik ubat. Risau gak… Maklum la mana la tau H1N1 ker… Ish mintak di jauhkan!

Ada gak 2-3 orang yang masuk hospital, dan yang lain demam. Ada yang kena denggi. Harap-harap semua ok la. Kalau dah ramai yang tak sihat, susah jugak! Tegendala kerja.

Kepada kawan-kawan yang demam di harap cepat sembuh…! Bersabarlah…

Advertisements

One thought on “Demam…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s