I like…

Ahad…

Biasalah sebelum aku keluar dari rumah rancangan yang selalu aku terrrtengok adalah Nona. Walaupun Maya Karin nampak macam janggal jer jadi pengacara tapi aku layankan juga… Antara segment yang menarik hari ni mengenai kasut.. Ini bukan kasut biasa, kasut design sendiri oleh 2 anak muda Firdaus Putra dan Aisyah.

Diorang ni menjalankan perniagaan ‘art shoe’ melalui blog. Erm… bagus betul idea diorang ni. Perniagaan melalui blog atau website ni sekarang memang banyak dan menjimatkan. Yerlah tak perlulah kita menyewa kedai, ulitilies, pekerja dan sebagainya, segalanya dihujung jari.

Sebelum menulis entry ni aku sempat juga melawat blog diorang, wah banyak jugak design-design menarik dan mampu mencuit hati aku ni…Antaranya yang ni…

Sebelum ni ada terbaca di entry bro Syaril Kadir pasal kasut-kasut macam ni kat Thailand. Dalam hati bestnya kalau dapat beli, tapi kat Thailand la pulak… Rupanya kat Malaysiapun ada… Ketinggalan betul aku ni!

Goodluck boongashoe!

Sumber: http://boongashoe@blogspot.com – (ni tolong promote boleh dpt diskaun tak? hehe)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s