DVD Of Memory

Aku masih di ofis pada jam 11 malam ni.. Esok hari terakhirku kat sini, so aku sedang mengemas kini fail di dalam komputer ini.

Yang mana perlu aku copy, aku pun buat la backup… Yang penting adalah gambar-gambarku di dalam folder sharing..

Sekeping dvd ni, besar maknanya buat aku.. Jika rosak dvd ini, hanya memori dalam kepala otak aku jer la yang tinggal.. Tak tau la berapa lama otak aku ni boleh simpan segala kenangan dekat sini…

Pelik, selalu masih ramai rakan-rakan sekerja masih sibuk ke hulu ke hilir..

Tapi tidak hari ini… Mereka pulang awal, hanya aku yang masuk lewat..

Erm.. bosannya sorang-sorang kat ofis..  Sebab tu aku merapu kat blog ni, sambil tunggu dvd yang sedang diburn..

Hanya dvd-dvd ni jerlah yang mampu mengubat rindu aku kepada ofis ni nanti…

Advertisements

One thought on “DVD Of Memory

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s