Home sweet home..

Kisah rumah.

Aku menetap di Ukay Perdana. Sangat selesa tinggal di sini, walaupun hanya rumah sewa. Sewa bulananpun oklah, mampu dimiliki.

Fully furnished, ada sofa, ada astro, ada dapur…

Tapi sekarang aku sedang berkira-kira. Patut ker terus tinggal di sini, atau berpindah.

Erm.. Ukay Perdana ni kawasan tinggi, berbukit-bukit. Takut jugak dengan tanah runtuh. Bak kata Ina, “aku tak nak jumpa kaki ko jer nanti”. Perghhhh gerunnyer..

Kalau pindah lak, leceh betul.. Nak cari location strategik, parking, tol, housemate, semua nak kena kira tu..

Boleh tak SEADPRI cek sikit.. Bagi jaminan kat aku ni.

 

Camne ek? Nak pindah ke tak ni? Pindah. Tak. Pindah. Tak.

 

Advertisements

2 thoughts on “Home sweet home..

  1. Nok ajal maut di tangan Tuhan ..ko duduk kata mana-mana pun sama jer bagi aku..asala selesa..yang lain serah jer pada Allah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s