Gold Coast Morib International Resort

Ok kat sini tak nak membebel panjang-panjang. Nak share gambar jer…

20130919_105249

20130919_120615Macam kanak-kanak riang sangatkan kami…

20130918_182934Pn Azida, santai habis kat penthouse yer…

20130918_182618View theme park dari penthouse

20130919_111154_18Jom lumba, sapa lambat, die berat!

20130919_114839KAMI

Tempat ni sesuai sangat untuk aktiviti keluarga. Di sebelah belakang resort ada pantai yang semestinya tak boleh manda. Jangan cuba-cuba yer, airnye kotor. Di sebelah malam ada restoran yang cool dengan atap rumbia… Nak buat weeding pun cantik! Tapi tak sure halal ke tidak.

Masa kitorang kat sini, sebelah malam tu ada gangguan bau-bauan. Ada yang kata bau orang proses kelapa sawit.

Bau tu memang kuat kalau berada kat luar resort pada waktu malam. Tak sure pulak setiap malam ke atau 1 malam jer… Sebab kitorang stay 1 malam jer…

Harga seperti di bawah :

Studio suite  – RM 400

2 Room Apartment – RM 550

3 Room Apartment – RM 750

Penthouse :-

2 Room – RM900

3 Room – RM1500

4 Room – RM1800

* Penthouse memang meletop, siap ada gazebo

Ok, kalau berminat boleh cari kat alamat ni :

PT 294 Kawasan Kanchong Laut,

Mukim Morib,

42700 Banting

Selangor Darul Ehsan

Tel : 03 31981028

reservation@goldcoasresort.com.my

Sekian, iklan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s