Hello… this is a wake up call!

Image

Kenapa ramai kawan-kawan aku dah tak menulis blog lagi?

Yang pastinya bukan kawan-kawan aku jer, aku pun sama jer.. Haha. Cukup-cukuplah hanya aku yang malas dengan alasan kekangan kerja dan study, korang janganlah jadi macam aku ni. Sebenarnya kalau nak menulis tu boleh jer, sempat… Bak kata orang nak seribu daya, taknak seribu alasankan… Kan? Kan?

Jadi hari ini, aku nak mencabar diri sendiri dan kawan-kawan rapat yang sudi meninjau ke blog ni, untuk menerima cabaran 1 minggu 1 entry. Macam sekarang ni, nak menulis 1 blog 1 bulan pun susah. Let’s go my friend we can do it! Jom! Jom! Mari, Mari! (macam jual obat la pulak). Tulislah apa saja, or downloadlah apa saja, asalkan legasi bloggers di kalangan kita-kita ni tak pupus.

Cabaran ini pastinya terbuka kepada blogger, @Aku Mau Menulis, @Tinta Fieha, @001Beautifulcrazy, @joyah’s, @meen8987’s, @datinorchid, dan lain-lain teman sewaktu di FM Production dulu. Dulu berlumba-lumba tulis blog, seronok jer… Sekarang erm…

So jom kita hidupkan balik dunia blog. Sekian terima kasih.

Image

Advertisements

3 thoughts on “Hello… this is a wake up call!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s