Throwback – Maternity Photoshoot

DSC_4346d2

DSC_4367dDSC_4183dDSC_4235d

Ha inilah dia hasil air tangan kawan aku, Fitri Musa seminggu sebelum kelahiran Amsyar. Mula-mula berangan-angan nak buat photoshoot kat Langkawi konon, sebab secara kebetulan memang ada beli tiket ke Langkawi around 7 month before deliver tu. Tapi tetiba ada test la pulak… So cancel saje trip ke Langkawi itu… dan cancel la jugak mood nak photoshoot di tepian pantai yang indah! Chewah. 

Last minit punya plan, dan dengan tawaran harga yang menarik so perkhidmatan Fitri Musa menjadi pilihan. Maklum ler, cita-cita besar, tapi budget nak kecik… Hehe… Lokasipun di belakang office jer, iaitu Tasik Perdana. Tengoklah, bajupun last minit punya plan, dah black out! Tak sesuai yer hitam, tak menonjol betul perut aku tu!  

Anyway, gambar ni saje-saje untuk kenangan masa akan datang. Credit to Fitri kerana sudi melayan kerenah kami suami isteri dan pakej yang murah.

DSC_4119d3

DSC_4317d2DSC_4297d2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s