Legoland : bonding time with sibling

Sedang belek-belek ipad yang dah lama di tinggalkan ni terjumpa pulak gambar-gambar sewaktu ke Legoland bersama kakak 2 tahun lepas. So aper yang boleh dikongsikan kat sini sedikit tips, tempat tu panas masa aku pegi dulu… tak banyak pokok lagi. Juga, elakkanlah pegi mase cuti sekolah sebab ramai sangat orang, tak larat nak beratur main game-game yang ade. Ini bukan Genting yang sememangnye sejuk tu… sini panas yer. Mase aku pergi dulu harga tiket rm140 untuk dewasa, rm110 untuk kanak-kanak. Kebetulan mase tu ada promotion dari kfc, so dapat tiket kanak-kanak free untuk setiap 1 tiket dewasa. So taklah rase macam kene ketuk sangat. Sebab ade 3 anak buah. Ha, sekarang harga dewasa dah rm150. Kiter tengok gambar jer lah…

IMG_1110.JPG

IMG_1175.JPG

IMG_1179.JPG

IMG_1165.JPG

IMG_1234.JPG

IMG_1233.JPG

IMG_1237.JPG

IMG_1232.JPG

IMG_1125.JPG

IMG_1153.JPG

IMG_1114.JPG

IMG_1111.JPG

IMG_1215.JPG

IMG_1229.JPG

IMG_1198.JPG

IMG_1170.JPG

IMG_1123.JPG

IMG_1139.JPG

IMG_1161.JPG

IMG_1188.JPG

IMG_1112.JPG

IMG_1149.JPG

IMG_1667.JPG

IMG_1670.JPG

IMG_1668.JPG

IMG_1665.JPG

IMG_1666.JPG

IMG_1673.JPG

IMG_1675.JPG

IMG_1671.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s