Food Review: Hornbill Restuarant

Hari ni nak buat food review sikit pasal Restoran Hornbill yang terletak di Taman Burung Kuala Lumpur. Bagi mereka yang sukakan ketenangan restoran ini amatlah sesuai. Dengan berkonsepkan restoran dalam taman dan sambil melihat aksi comel burung-burung yang berada di Taman Burung ini pastinya menjanjikan kelainan.

image

Sewaktu kunjungan aku dan rakan2 semalam, kami bertuah apabila ada hornbill lepak kat dahan pokok berdekatan kami. So aku pun snap la gmbr banyak-banyak…  Restoran ni jgk menjadi kegemaran pelancong, sebab diorg boleh amik gambar burung2 tu secara dekat. So akan ramailah mat salleh kat sini ye…

image

Buat mereka yang memang tak suka specis burung, elergik ke hapa, tak payah la ada hati nak makan kat sini, sebab burung2 tu kadang2 aggresif dan akan datang agak dekat dengan meja makan kite…

image

image

So siapa yang berminat nak makan kt sini bolehlah google map Taman Burung Kuala Lumpur. Berhampiran Masjid Negara, Taman Orkid dan Taman Tasik Perdana. Jemput makan ye…

image

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s