Betul ke kat menara 13 ada hantu?

Betul ke kat menara ada hantu? Penting ke nak tau… lupekan jer la.

Nampaknya blog aku ni tenggelam timbul… Kebusian menyelubungi diri… chewah, alasan!

Ok nak kongsi sikit. Minggu ni, minggu ke 2 aku back to school… semester ni, mcm semester yang lain jugak, amik 2 paper jer… Diam tak diam dah masuk semester ke 4. Kawan2 yang lain grad tahun ni, nampaknya aku and tv hijrah tim terlewat sikit ke sem satu lagi. Insyallah, kalau thesis lepas. Masalahnye tajukpun blm dpt approval. Jumpe supervisor pun tak lagi… camno tu.

Semester ni agak berbeza skt. Kami ade kelas kat menara level 13. Siapa yang biase dengan uitm mesti tau story2 scary kat lif menara tu kan. Ish, aku tak amik pot pun… tapi harini bile turn aku nak naik lif sorg mulalah aku scary mary.

Betul ke ada hantu kat situ… wallahualam. Apapun, kite tak kacau die, die tak kacau kite kot… yang penting pasang niat nak belajo. Kalau die nak join, jom la masuk kelas Dr Darus or Dr D.

Oklah tu jer nak merapu… bye.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s