A-Park: Riview

Nakkan kelainan untuk wedding anda? A-Park lah tempatnya. Jauh dari bandar dan pembangunan, kawasan ini di bangunkan di kawasan kampung Pulau Meranti, Puchong Selangor. Dengan konsep rumah ala inggeris A Park merupakan sebuah rumah yang digunakan khusus untuk acara-acara besar seperti wedding.

Pakej lengkap disediakan oleh owner terdiri dari pelamin, makanan dan penginapan. Boleh cek di website.
Bagi yang taknak buat wedding kat rumah sendiri, tapi taknak hotel or dewan, tempat ni sangat sesuai. Bilik tidur pengantin pun besar, ruang tamu luas, ibu bapa dan saudara mara pun boleh tidur sini sekali.

Bolehlah korang photoshoot kat sini terus. So takyah pening cari loacation lain, save masa dan tenaga! Tempat ni serius cantik, anyway tq A Park kerana menaja lokasi penggambaran Imbasan Muhaya, di tv Alhijrah Rabu 9 malam 23 nov ni, sila tengok ye!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s