Prelovedmadnesssale

Harini aku bulatkan tekad ke Prelovedmadnessales di Bangi Gateaway 2 sorang2. Khabarnya banyak giler barangan preloved kat sini, harga bawah rm50. Macam bestkan? 

Pukul 8 aku dah siap, terasa macam awal sangat la pulak. Ok kita basuh baju dulu satu trip. 8.30am, akupun keluar rumah, jarang2 berlaku tu… kecuali keje.

Ok dalam setengah jam, aku pun sampai tempat dituju. Buat2 malas keluar kete, lepak dalam 10 min, baru aku keluar. Rupanya dah ramai orang! Aku ni kononnye taknak lah nampak beriye beno… takut jadi orang pertama sampai. Rupenya, dah penuh orang. Diorg dah siap2 longgok baju yang berkenan di hati. Melepaslah baju cantik, jubah neelofar, beg fossil… aduh! Tapi tak pe, pilih la ape yang ade.

Sekali pandang aku fikir, ala takder yang bestpun… Tapi bile berkali-kali pandang, last-last aku sambar 12 items ye! haha… ok, kat bawah ni barang yang aku sempat beli.

Kasut Charles and Keith ni hanya rm8 ye. Elok sangat…

Baju ni dah lama berkenan, dekat online banyak jual. Tapi takut tak kena kalau pakai, tapi bila ada depan mata, hargapun rm14.50 jer… sambar la apa lagi.

Jubah2 ni pun rm14.50 aje.

 Aneka tudung, dari rm2 ke rm5.

Overall aku suka la event ni kalau dibuat selalu. Barangannya pun elok2 lagi. Lokasipun sangat bagus, which is parking melambak. Cuma aku cadangkan organizer tu, pakai la tag, senang orang nak kenal. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s